image/svg+xml
Te koop Verkocht

het Plan

Koningskwartier Fase 4

Fase 4 bestaat uit 22 nieuwe koopwoningen in een gevarieerd aanbod van herenhuizen, hofwoningen en een vrijstaande villa. De nieuwe woonwijk krijgen een moderne dorpse uitstraling aansluitend bij de omgeving en de eerder andere woningen in de woonwijk Koningskwartier.
 
De nieuwe woonwijk krijgt een sfeervol karakter, een ruime opzet met groen en ook voldoende ruimte voor parkeren. Het dorpse karakter komt tot uiting in de rijke gevelarchitectuur: mooie entrees met luifels, karakteristieke kapvormen, detaillering in de ramen. Een prachtige rijke stijl die niet alleen heel mooi oogt, maar ook veel wooncomfort biedt. De woonoppervlakten variëren van 125 tot maar liefst 193 m².

Koningskwartier is goed bereikbaar, in een rustige en groene omgeving met de dynamiek van de Randstad op korte afstand.

Duurzame woonkwaliteit
Goed voorbereid op de toekomst

De woningen in het Koningskwartier zijn ontworpen en gebouwd met optimale aandacht voor comfort, duurzaamheid, energiebesparing en veiligheid. De woningen wordt dan ook vakkundig en volgens de nieuwste normen geïsoleerd tegen warmte, kou en geluid. Alle ramen zijn voorzien van triple glas. Een modern ventilatiesysteem verzekert u van voldoende frisse lucht en een gezond binnenklimaat.

De woningen worden aardgasvrij gebouwd, dus als u nu een woning koopt in het Koningskwartier, dan bent u goed voorbereid op de toekomst. Daarnaast zorgen de uitstekende isolatie, triple glas en de zonnepanelen op de woningen voor een lagere energierekening. En wat een luxe, de vloerverwarming in de hele woning: geen last van ontsierende radiatoren.

De Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC)

De woningen in Koningskwartier worden standaard geleverd met EPC 0. De EPC geeft aan hoeveel energie je verbruikt voor het verwarmen en koelen van de woning, verlichting, ventilatie en voor de verwarming van het water. De EPC wordt uitgedrukt in een waarde, welke wordt berekend aan de hand van bouwkundige en installatietechnische gegevens. Hoe lager de waarde, hoe beter de EPC, hoe energiezuiniger de woning.

Extra lenen voor energiezuinige woning

Bovendien wordt de duurzaamheid van woningen door meerdere banken beloond. U kunt extra lenen als uw nieuwbouwwoning voldoet aan een energieprestatie coëfficiënt (EPC) van nul of lager. Het resultaat is dus een betaalbare, comfortabele woning met een minimale belasting van het milieu.

Menu