Te koop
Onder optie
Mondeling verkocht
Verkocht
Verhuurd

Het plan

Fase 1B | 30 vrije sector koopwoningen

Fase 1B biedt ruimte aan in totaal 78 woningen. De verkoop van het woningaanbod in fase 1B verloopt in twee delen. Het eerste deel bestaat uit 30 vrije sector woningen: bouwnummers 1 t/m 5 & 19 t/m 43. Het woningaanbod bestaat uit 17 ruime eengezinswoningen, 8 luxe twee-onder-een-kapwoningen en 5 vrijstaande villa’s.

Natuurlijk hebben de woningen alles wat u van een modern huis mag verwachten, maar er is nog meer: de ruimte (binnen en buiten het huis), de rijke architectuur, de aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid, het wooncomfort. 

Het zijn allemaal zaken, die het woonplezier verhogen. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende opties om uw droomhuis te realiseren.

De ligging van Koningskwartier is ideaal. U woont in een rustige groene omgeving met de dynamiek van de Randstad dichtbij. Stelt u zich eens voor. Na een drukke dag rijdt u letterlijk en figuurlijk de rust tegemoet. Weg van alle hectiek. 

 

Architect aan het woord

Dennis van den Bosch, van Bureau 070, is de architect van Koningskwartier. Wat inspireerde hem, waar lagen de uitdagingen en hoe heeft hij ervoor gezorgd dat woon- kwaliteit voorop staat? Dennis vertelt. 

De woningen hebben een dorps karakter met oog voor de menselijke maat. Er is cohesie in de architectuur terwijl er toch speelse variatie voorkomt in de toegepaste kleuren, vormen en materialen.

Karakteristieke dwarstuiten en accenten brengen verticaliteit in de gevels terwijl verschillende tinten gevelstenen samen een warm geheel vormen. De fraaie details bij de woningen dragen verder bij aan een gemoedelijke en natuurlijke sfeer.

 

 


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring