image/svg xml
image/svg xml
Te koop
Onder optie
Mondeling verkocht
Verkocht

het Plan

HET PLAN

Het woningaanbod in fase 6 is gevarieerd: van ruime levensloopbestendige woningen tot een aantal royale twee onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning. 

De woningen in fase 6 sluiten aan op de in aanbouw zijnde fase 5 en fase 7. De woningen worden uitgevoerd in de moderne dorpse stijl wat aansluit bij de overige woningen binnen de wijk. Hierdoor wordt Koningskwartier een sfeervolle woonwijk, die duidelijk een eenheid vormt. 

De woningen hebben een kwalitatief hoogwaardig afwerkingsniveau. Natuurlijk hebben de woningen alles wat u van een modern huis mag verwachten, maar er is nog meer: de ruimte (binnen en buiten het huis), de rijke architectuur, de aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid, het wooncomfort. Het zijn allemaal zaken, die het woonplezier verhogen. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende opties om uw droomhuis te realiseren.

Ontwikkeling van een groene parkwal

Fase 6 ligt aan de rand van het Koningskwartier en grenst hiermee aan de groene parkwal, die de woonwijk afschermt van de N219. De groene wal, loopt aan de zijde van de weg stijl omhoog, en aan de kant van het woongebied juist geleidelijk omlaag het gebied in.

De fase zelf wordt ontsloten via de hoofdentree van de woonwijk (langs fase 5) die vervolgens op korte afstand ligt van de N219. De N219 sluit direct aan op de A12 en de A20. Zo bent u in een mum van tijd in grote steden als Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Gouda en Utrecht. 

De nabijheid van deze snelle route mag natuurlijk niet ten koste gaan van de rust in het Koningskwartier. Daarom verrijst er een groene hoge parkwal als afscherming van het geluid van verkeer. 

Daarnaast voegt deze parkwal ook kwaliteit toe. Kwaliteit van wonen, maar ook voor de omgeving. De parkwal is uitstekend geschikt voor recreatieve doeleinden. Zo kunt u er heerlijk wandelen. 

 

 


© Thunnissen Groep 2021
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring