Te koop
Onder optie
Mondeling verkocht
Verkocht
Verhuurd

Het Plan

Fase 8: 28 koopwoningen

Het woningaanbod in fase 8 is gevarieerd: van ruime eengezinswoningen tot een aantal royale twee onder-één-kapwoningen, die in type en uitvoering allemaal anders zijn.

De woningen hebben een dorps karakter met oog voor de menselijke maat. Er is cohesie in de architectuur terwijl er toch speelse variatie voorkomt in de toegepaste kleuren, vormen en materialen. Karakteristieke dwarstuiten en accenten brengen verticaliteit in de gevels terwijl verschillende tinten gevelstenen samen een warm geheel vormen. De fraaie details bij de woningen dragen verder bij aan een gemoedelijke en natuurlijke sfeer.

Natuurlijk hebben de woningen alles wat u van een modern huis mag verwachten, maar er is nog meer : de ruimte (binnen en buiten het huis), de rijke architectuur, de aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid, het wooncomfort. Het zijn allemaal zaken, die het woonplezier verhogen. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende opties om uw droomhuis te realiseren.

 


© Thunnissen Groep 2022
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring