Financiering

Financiële check

Bent u geïnteresseerd in een woning in Koningskwartier? Laat dan een financiële check doen!

Wanneer een financiering niet haalbaar blijkt te zijn, is dat zowel voor de koper als de ontwikkelaar een enorme teleurstelling. Daarom is het heel belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van een financieringscheck, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw!

Wilt u weten of de woning van uw voorkeur binnen de financiële mogelijk­heden ligt?

U kunt een vrijblijvende afspraak (van circa 30 minuten) inplannen bij de Rabobank via deze link. Bijkomend voordeel is dat u bij een positieve check voorrang krijgt bij de toewijzing van de woningen. Na afloop krijgt u het 'Rabobank Oriëntatierapport Lenen en Wonen', als PDF-document. U ontvangt een vijfcijferige code, die u dient in te vullen op het (online) inschrijfformulier. 

De Rabobank is samenwerkend partner bij project Koningskwartier. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Klik op deze link om een financiële check  aan te vragen. Hiervoor plant de Rabobank graag een online of telefonisch gesprek in met u. Na het invullen van uw gegevens streven we ernaar om u binnen 24 uur te bellen om een afspraak in te plannen voor dit gesprek. 

Energiezuinig en duurzaam wonen

De Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in Zevenhuizen? Dan krijg je een extra duurzaam­heidskorting.* Bekijk meer informatie op de website van de Rabobank. 

*De voorwaarden kunt u hier bekijken.

We helpen u graag verder

Vul dit formulier in voor een gratis oriëntatiegesprek en een financiële check. Of bel met Suzanne of Anoushka; zij helpen u graag!

Anoushka Ernest, telefoon 06 12591840 
Suzanne van Herk-Oldenburg, telefoon 06 10040742

 

 

 

 

 

 


© Thunnissen Groep 2021
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring